dm kampany1

DM-kampányok

A print DM (direkt marketing) a személyre szabott nyomtatványok, levelek, értesítők és csekkek digitális nyomdai kivitelezését jelenti.

Adatbázisra épül, differenciált kommunikációt tesz lehetővé az egyes partnerekkel, melyben a vizuális megjelenítéssel növelhető az üzleti potenciál. Digitális nyomtatással könnyedén személyre szabhatja, egyedi címzéssel láthatja el reklámhordozó vagy egyéb informatív üzleti nyomtatványait, iratait, számláit, árajánlatait. Ez azt jelenti, hogy partnereinek küldött levelei tartalmazzák cégének logóját és adatait (saját levélpapír) valamint az adott partner elérhetőségét, beleértve a borítéknyomtatást is. Ennek a személyre szabott levelezésnek / kapcsolattartásnak másik módja az olyan hajtogatással készülő egy oldalas levélpapír, mely önmagában is borítékformátumú.

 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a direkt marketing területén. Nagy kapacitású nyomdagépeink pedig lehetővé teszik a gyors kivitelezést, legyen szó akár százezres adatbázisról. Bármilyen marketingtevékenység nyomdai kivitelezését vállaljuk!

Referenciáink közt megtekintheti eddigi DM kampányaink mintapéldányait.